Pages

Friday, November 13, 2009

LOLI CHOC VS LOLI POP














Memula I buat lolichoc ni utk my daughter jer, yer la kan, asal pegi seven eleven jer nak lolipop, pegi kedai mamak pun nak lolipop, pegi jusco pun nak lolipop. memandang kan i ni kan lovely mom..ahaks! so i buat la lolichoc kat my daughter. saving la.. baper banyak duit i lebur dek lolipop ni.




Balance yang i buat utk anak-anak i, ada la lebih sebatang dua, i bawa pegi office, alih-alih org dewasa pun suka.. ada yang nak makan sendiri, nak bagi pakwe, nak bagi anak buah..ah macam-macam lah diorang ni. layankan ajelah cik senah oi..


1 comment:

  1. benefits of chocolate
    Interesting articles on information like this is a great find. It’s like finding a treasure. I appreciate how you express your many points and share in your views.

    This is a top blog over here. I think I’ll visit your website more if you post more of this kind of specific information. Many thanks for posting this information.
    benefits of chocolate

    ReplyDelete